В Одеській ОВА розповіли про будівництво модульних містечок для переселенців

В Одесі для 150 тисяч переселенців (за офіційними даними) будівельники будують модульні містечка.

Про це розповів представник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук під час брифінгу, передає Укрінформ.

За його словами, будівництво ведеться за графіком, модульні містечка готуються до зимового періоду. Також завершуються ремонтні роботи на житлових об'єктах в Одесі та селищі Сергіївка, куди прилітали ракети від російських окупантів.

"Зокрема, буде завершено ремонт квартир у житловому комплексі "Тірас" та багатоповерхівки у Сергіївці", - розповів Братчук.

Також він додав, що успішно завершують підготовчі роботи до опалювального сезону одеські енергетики.

Як повідомляється, до кінця року в Україні до кінця року влада збирається побудувати 25 модульних містечок. Раніше голова Одеської ОВА Максим Марченко провів робочу зустріч із постійним координатором системи ООН в Україні Деніз Браун, на якій "підкреслив налаштованість на посилення рівня та потребу в тісній співпраці з агентствами ООН в Одеській області".

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, у Львові відкрили ще одне модульне містечко для переселенців, які змушені були покинути все та виїхати через вторгнення росії. Містечко складається з 94 модульних будиночків з облаштованою територією: тут є мобільна кухня, їдальня, дитячі та спортивні майданчики для найменших його мешканців. Доріжки заасфальтували, а також висадили кущі та дерева.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

136

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом