В Одесі рятувальну базу на пляжі перетворили у "житлову нерухомість"

В Одесі приватна компанія "Елінг-Груп" привласнила ділянку на території пляжу "Курортний" біля 14-ї станції Фонтану, а рятувальну базу, що розташовувалася на ній, зареєструвала як "житловий об'єкт".

Як повідомляють місцеві ЗМІ, департамент муніципальної безпеки забив на сполох і за даним фактом почалося розслідування, в ході якого з'ясувалося, що у приватної фірми на руках був лише сумнівний технічний паспорт – в документі відсутні номер та серія. Проте компанія примудрилася зареєструвати право власності на рятувальну станцію, а потім і переоформити її у "житлову нерухомість".

Під час розслідування було встановлено, що земельна ділянка не передавався нікому в користування. Тому було подано позов до суду, який наклав арешт на ділянку і будівлю на ній. Крім того суд вирішив на час проведення розслідування передати станцію в оперативне управління КП "Рятувально-водолазна служба".

Згідно з офіційними даними бенефіціарами ТОВ "Елінг-Груп" значаться Олександр Федоров та Христина Недолуженко. Як з'ясувалося, Недолуженко всього 23 роки і за плечима робота старшим офіціантом.

Раніше НЕРУХОМІ повідомляли, що недалеко на піску пляжу на 10-й станції Фонтану почалося будівництво під виглядом реконструкції. На цьому місці знаходилася човново-рятувальна станція, тепер її огородили парканом. Зображена на інформаційному листку будівля при цьому дуже схожа на звичайний готель.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

88

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом