В Одесі просто на пляжі зводять триповерхову будівлю

В Одесі просто на пляжі під виглядом реконструкції човнової станції хочуть побудувати триповерховий готель.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, будівництво почалося на піску пляжу на 10-й станції Фонтану. На цьому місці знаходилася човново-рятувальна станція, тепер її огородили парканом, а на інформаційному листку вказали, що тут проводяться реконструкційні роботи. Зображена будівля при цьому дуже схожа на звичайний готель. Нова будівля виросте до трьох поверхів.

Охороняє цілодобово будівництво муніципальна охорона. Замовник – КП "Узбережжя Одеси", підрядник – компанія Ростінвестгруп.

Як підкреслюють ЗМІ, місяць тому мер міста Геннадій Труханов у супроводі заступників та чиновників міськадміністрації обійшли пляжі від 16-ї станції Фонтану і пообіцяли прибрати всі споруди, які закривають пісок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше місквиконком прийняв рішення про демонтаж на міських пляжах Одеси низки тимчасових споруд, зведених орендарями без належної документації та погоджень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

50

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом