В Одесі іноземців катували праскою два місяці, вибиваючи з них квартири. Фото

В Одесі затримали злочинців, які викрали і утримували в полоні двох громадян Греції, вимагаючи від них викуп у вигляді нерухомості та грошових коштів.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції в Одеській області.

За словами правоохоронців, злочинці викрали в лютому двох греків – 55-річного чоловіка та його 27-річного племінника. Протягом двох місяців жертви піддавалися тортурам праскою, психологічному тиску, їм погрожували зброєю, говорили, що уб'ють. В результаті чоловіки не витримали катувань і передали своїм мучителям право власності на шість квартир в елітних районах Одеси, а також 600 тисяч євро.

Під час слідчо-оперативних заходів поліція встановила, де знаходяться зловмисники, провела спецоперацію у вівторок 13 квітня, в ході якої звільнила і заручників. Були затримані двоє чоловіків, які підозрюються у скоєнні злочину. Слідство щодо даної справи триває, правоохоронці з'ясовують, хто контактував зі злочинцями і може бути причетним до викрадення іноземців.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, недавно в Миколаєві під час проведення спецоперації був звільнений киянин, який знаходився у полоні близько чотирьох років. Злочинці теж хотіли отримати нерухомість своєї жертви.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом