В Одесі біля будинку мера Труханова через обвал зник дитячий майданчик. Фото, відео

В Одесі на вулиці Генуезькій біля будівництва житлового комплексу Родос преміум-класу у неділю, 7 лютого, стався обвал ґрунту. Варто відзначити, що зовсім поруч живе мер міста Геннадій Труханов.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, в інциденті ніхто не постраждав, хоча могли бути жертви: через обвал зник дитячий майданчик і частина двору будинку, що стоїть поруч.

Підкреслюється, тут район активно забудовується, причому будинки зводяться практично впритул: ЖК Перлина, ЖК Родос, ЖК Елегія Парк та інші.

"На даній ділянці вул. Генуезькій зростає справжнє кам'яне гетто. Тут впихнули безліч висоток від різних компаній", - повідомляють ЗМІ.

ЖК Родос зводить компанія Гефест. Документи з даного комплексу наразі перевіряють експерти НЕРУХОМІ, сьогодні комплекс має низький рейтинг – 3,2.

За повідомленням ЗМІ, мер Одеси Геннадій Труханов живе недалеко від місця події – в ЖК Арк Палас. За даними журналістів, він володіє частиною будівельної компанії "Гефест".

"Як бачимо, результати грамотного управління містом все ближче підбираються до мера Труханова", - прокоментували журналісти.

Варто підкреслити, що будівництво ЖК Родос теж почалося зі скандалу: заради нього раніше знесли старовинний маєток – дачу Докса, побудовану у 1890-х роках. Земля провалилася досить глибоко вздовж усього комплексу з боку, де будівництво межує з будинком мера.

Відео 18+. Присутня ненормативна лексика

Як повідомляли НЕРУХОМІ, нещодавно в Одесі обвалилася стіна житлового будинку на вулиці Ніжинській, 40, який є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

291

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом