В Одесі обвалилася стіна житлового будинку – пам'ятника архітектури. Фото

В Одесі обвалилася стіна житлового будинку по вулиці Ніжинській, 40, який є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, це вже не перший інцидент з цим будинком – до цього обвал тут ставався вже двічі. При цьому влада Одеси знала про аварійний стан будинку, однак нічого не зробила, щоб не наражати на небезпеку сім'ї, які там жили.

За повідомленнями, на щастя на цей раз в надзвичайній події ніхто не постраждав. За словами віцемера Одеси Дмитра Жемана, комунальники встановили до обвалу в будинку спеціальні маячки. Але за півтора тижні до інциденту вони тріснули. Влада попросила мешканців з'їхати, проте ті відмовилися. Разом з тим, знаючи, що тут живуть люди, в будинку не було проведені першочергові аварійні роботи, що і призвело в результаті до обвалення стіни.

У ЗМІ зазначили, що на ремонтні роботи житлового фонду до бюджету міста заклали 100 млн гривень. Мабуть, цих грошей явно недостатньо.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі обвалився чотириповерховий житловий будинок на вулиці Ясній в районі Французького бульвару, в результаті чого пошкоджено чотири квартири, в яких проживали 24 людини.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом