В Азії продана найдорожча квартира: деталі угоди

В Азії продали найдорожчу квартиру. Вона розташовується в Гонконзі, а її вартість досягла $59 млн.

Як повідомляє Bloomberg, квартира 5-кімнатна, класу люкс, знаходиться в елітному районі Гонконгу - Мід-Левелс, на вулиці 21 Borrett Road. Тим часом ім'я покупця, як і будь-які відомості про нього - не повідомляються. Сума угоди побила рекорд, який був поставлений в 2017 році. Тоді продали квартиру в комплексі Mount Nicholson.

Площа цього житла – 319 квадратів, в вартість увійшли і три паркомісця у підземному паркінгу, у мешканців є можливість виходу на дах і у басейн.

Варто підкреслити, що Гонконг давно славиться дорожнечею нерухомості. Так, в останній раз, згідно з рейтингом Demographia, він опинився на 11 місці в списку найдорожчого житла.

Тим часом, криза, викликана корановірусом, знизив купівельну активність. Втім, за твердженнями місцевих брокерів, попит на елітну нерухомість починає останнім часом відновлюватися тут.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в американському Палм-Біч (штат Флорида) був проданий найдорожчий маєток в історії регіону. Його покупцем став російський бізнесмен.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

122

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом