У Флориді російський бізнесмен купив найдорожчий маєток в історії штату. Відео

В американському Палм-Біч (штат Флорида) був проданий найдорожчий маєток в історії регіону.

Як повідомляє NY Post, покупку зробив російський бізнесмен, який побажав залишитися невідомим. За нерухомість він заплатив рекордні для штату $140 млн готівкою.

Цей будинок знаходиться на землі, якої раніше володів екс-президент США Дональд Трамп.

Ще в 2008 році цю ділянку купив російський мільярдер Дмитро Риболовлєв. За інформацією Forbes, його стан на той момент оцінювалася у $6,6 млрд. Угода з землею обійшлася росіянину в $95 млн. Згодом він розділили її на три ділянки і продав їх за $37,3 млн, $34,4 млн і $37 млн. Згодом на одній з ділянок побудували маєток. Тут є гостьовий будинок, басейн.

Операцію зробили за добу, як тільки покупець оглянув нерухомість.

За даними Forbes, у Флориді у 2019 році був проданий маєток за $ 111 млн. Тоді він вважався найдорожчим в штаті.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Палм-Біч продається також нерухомість, що належить родині Фордів. маєток виставили на продаж, призначивши ціну в $58 млн. Це великий двоповерховий будинок, в якому є сім спалень, тренажерний зал, бібліотека і гараж на чотири машини.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

75

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом