У центрі Києва мешканців будинку заливає дощем: дах вже два місяці не можуть полагодити

Столичний будинок на вулиці Велика Васильківська, 81 у якого через пожежу в серпні постраждав дах і який досі не можуть полагодити комунальники, заливає дощем, від чого страждають квартири мешканців.

Про це обурені кияни написали в одному з київських пабліків.

За словами мешканців, працівники комунальних служб спробували накрити дах поліетиленом і фанерою, але це не вберегло від зливи і протікання. В результаті вода текла рікою по сходах, в квартирах відпали шпалери і штукатурка.

Кияни просять мера Віталія Кличка вплинути на ситуацію і обговорити з головою Печерської райадміністрації питання щодо ремонту будівлі.

Пожежа на Великій Васильківській сталася 19 серпня. Загорілася одна з квартир на четвертому поверсі, вогонь потім перекинувся на дах. В результаті події постраждали дві людини. Будинок є пам'яткою архітектури.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, через дощ в Києві жителів висотки сильно залило водою через помилки в конструкції зливостоки, при цьому співробітники ЖЕКу так і не відреагували на надзвичайну подію.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

57

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом