У США водонапірну вежу перетворили на комфортний будинок. Фото

У США створили незвичайний будинок у старій водонапірній башті, яку побудували ще в XIX столітті для постачання водою паровозів у передмісті Лос-Анджелеса.

Як повідомляє Mansion Global, висота водонапірної башти була 30 метрів, стоїть вона в Сансет Біч (район Сил-Біч), що у 38 кілометрах від Лос-Анджелеса. Споруду внесли до списку архітектурної спадщини, тому її не можна було знести, але вирішили облаштувати там житло для невеликої сім'ї.

Власник нерухомості Скотт Остлунд придбав її близько п'яти років тому, заплативши 1,5 млн доларів. Пізніше він зробив тут капітальний ремонт і зробив вежу придатною для життя. Так, це повноцінне житло з чотирма спальнями, одну з яких господар присвятив пірату Іполіту де Бушару, оформивши її відповідним чином. Усередині облаштовані гвинтові сходи з імпортного дуба, прогулянковий майданчик, вітражі, вікна-ілюмінатори, гідромасажна ванна і ліфт.

З вікон відкривається гарний краєвид на місто. Сьогодні бізнесмен заробляє на тому, що проводить тут екскурсії, але згодом не проти продати цю власність за $5 млн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, винахідник з Гонконгу запропонував варіант оригінального і дешевого житла – облаштувати його в бетонній трубі. Переваги у цього житла в тому, що його дуже швидко можна побудувати, при цьому тут буде все необхідне для нормального проживання.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

175

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом