У США продають знаменитий маєток з "Хрещеного батька". Фото

У США виставили на продаж маєток, який "знімався" у культовому фільмі "Хрещений батько".

Як повідомляє Fox Business, будинок розташовується в Беверлі-Хіллс, його оцінили в $119 млн. Він став відомий завдяки фільмам "Хрещений батько" та "Охоронець". У ньому жили відомі американські зірки та політики: президент Джон Кеннеді та його дружина Жаклін, голлівудська зірка Меріон Девіс, медіамагнат Вільям Херст.

Садиба розташована на ділянці у два гектари, вона включає шість будівель. У самому житловому будинку є 28 спалень, 38 санвузлів, величезна вітальня, кінотеатр, бібліотека з більярдною, є навіть нічний клуб для вечірок. На терасі можуть при бажанні розміститися до 400 осіб.

Ще в 2020 році будинок намагалися продати за $125 млн, але не вийшло цього зробити, тому ціну довелося збити до $119 млн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, маєток родини Форд, який знаходиться в курортному Палм-Біч на березі озера (штат Флорида), виставили на продаж, призначивши ціну в $58 млн. Зараз нерухомість належить Френку Шопену - другу та довіреній особі Форда.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

200

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом