У Сіднеї побудують найвужчий хмарочос у світі, шириною до 7 метрів. Фото

Австралійське архітектурне бюро Durbach Block Jaggers показало візуалізацію найвужчого хмарочоса у світі, ширина якого всього 6,4 метра, при цьому висота будівлі – близько 100 метрів.

Як повідомляє Dezeen, проєкт отримав назву "Sky Scratcher" – той, що дряпає небо, очевидно через свою дуже вузьку форму. Будуватиметься у Сіднеї на вулиці Пітт-410. Призначення – готельний комплекс. Номерний фонд буде містити 173 номери люкс із шістьма зірками. Перші сім поверхів буде відведено під вестибюль і кав'ярню, на останніх зроблять спа-центр із балконом, який буде далеко виступати.

Характерною особливістю буде ще те, що будуватиметься Sky Scratcher без кранів, у зв'язку з вельми обмеженим простором. Так, перші п'ять поверхів побудують із колон і плит. Усе інше зведуть за допомогою сталевої опалубки, яка згодом стане частиною постійної конструкції.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на Мангеттені, у центральному районі Нью-Йорка, завершують будівництво вузького хмарочоса. Розробкою проєкту займалися британські архітектори зі студії Foster + Partners.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом