У Первомайську знесуть АЗС, побудовану з порушеннями

У центрі Первомайська демонтують автозаправну станцію, яка була побудована три роки тому з порушеннями.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Миколаївської області.

Як повідомили в правоохоронних органах, згідно з рішенням Південно-Західного апеляційного господарського суду, був визнаний недійсним договір оренди земельної ділянки, укладений Первомайською міськрадою. Ділянку площею 0,3 га і вартістю майже 1 млн гривень в результаті повернули у власність держави.

Як повідомила заступник голови окружної прокуратури Оксана Сілецька, у 2018 році тут побудували автозаправну станцію. Однак, будівництво суперечить земельному і містобудівному законодавству: ділянка розташована в межах одноповерхової садибної забудови на вулиці Київській, тому зведення автозаправної станції тут категорично заборонено. Тому приватну компанію зобов'язали знести АЗС.

Судячи з фото, опублікованому на сайті прокуратури, мова йде про заправку ОККО. Згідно з відкритими даними на вулиці Київській в Первомайську є ця заправка.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на початку лютого сталася масштабна пожежа в торговому центрі у Первомайську, який за документами так і не був введений в експлуатацію.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

124

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом