У Німеччині з'явиться незвичайна офісна будівля з шістьма різними ландшафтами. Фото

У Ганновері (Німеччина) з'явиться офісна будівля з шістьма різними ландшафтами. Відповідний проект представила нідерландська дизайнерська студія MVRDV, передає Archdaily.

Незвичайне офісна будівля в Ганновері
archdaily.com

Як повідомляється, архітектори спробували переосмислити оригінальну концепцію проєкту для колишнього виставкового павільйону, який демонтувати буде занадто дорого. Всі шість нідерландських ландшафтів будуть складені в вежу, а решта площі стане відкритим простором. З роками будівля стане відомим орієнтиром для сталого дизайну, адже проєкт може бути самодостатньою екосистемою.

Незвичайне офісна будівля у Ганновері
archdaily.com

У комплексі будуть розміщуватися офіси, конференц-зали та гуртожиток. А ландшафт лісу, грунтові "дюни", купол на даху і зовнішні сходи будуть збережені. Ступінчасті дахи зроблені як різнокольорові тераси з садами і спортивною інфраструктурою.

Відмінності між поверхами стануть хорошим робочим простором.

Незвичайне офісна будівля у Ганновері
archdaily.com

"Ви зможете працювати на дюнах, в лісі або біля води", – розповів один з дизайнерів.

Команда архітекторів зазначає, що більшість нових споруд матиме 9 поверхів, де розмістяться 370 квартир для студентів.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, дизайнерська студія MVRDV запам'яталася неординарними проектами. Так в Мадриді архітектори студії доклали руку до створення відомого ЖК Mirador, а в Роттердамі побудували критий фермерський ринок Market Hall, на церемонію відкриття якого приїжджала королева Максима.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук