У мережу злили фото одного з найдорожчих маєтків у Росії

Фотографії найдорожчого особняка у Росії, який нещодавно був виставлений на продаж за $80 млн, потрапили в широкий доступ. Зокрема, світлини будинку опублікував Telegram-канал Mash.

Як повідомляє ЗМІ, садиба належить родині бізнесмена Ари Абрамяна - глави вірменської діаспори Росії. Нерухомість оформлена на його сина Владислава.

У будинку шість поверхів, його загальна площа – понад тисячу квадратних метрів. Всередині, крім стандартних житлових і нежитлових приміщень, обладнані басейн, спортзал, боулінг, концертний зал, спа-комплекс і міні-гольф під дахом.

На ділянці також є гостьовий котедж площею 800 "квадратів".

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в Великобританії виставили на продаж замок, з власним садом, панорамним видом і фігурою вогнедишного дракона в центрі.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом