Мауріньо хотів купити, але не зміг: у Британії продається замок з драконом. Фото

У Великобританії виставили на продаж замок, з власним садом, панорамним видом і фігурою вогнедишного дракона в центрі.

Охочі купити його повинні будуть заплатити 2 млн фунтів стерлінгів, пише The Sun.

Гірнскій замок (Gyrn Castle) розташований у Північному Уельсі, у передмісті Рутина (Ruthin). Площа об'єкта – 725 квадратних метрів. Замок має мальовничий панорамний вид, поруч з ним розбитий сад. У приміщенні є шість спалень, власний кінотеатр. На території є гостьовий будинок.

Замок почали будувати у 1977 році і закінчили у 1994 році.

За час свого існування він змінив кількох власників. Повідомляється, що у 2016 році колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью планував купити його. Спочатку власники розраховували продати замок майже за чотири мільйони фунтів стерлінгів. Однак власники не змогли знайти покупця і знизили вартість до 1,75 мільйона фунтів стерлінгів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в шотландському місті Арброт продають двоповерховий готичний особняк під назвою В'язи. Особняк знаходиться в списку архітектурних об'єктів, що знаходяться під загрозою руйнування, тому аукціоністи просять потенційних клієнтів спочатку тверезо оцінити свої можливості.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом