У Майамі виросте найвищий в регіоні хмарочос з апартаментами від $ 1 млн. Фото

У Майамі збираються побудувати хмарочос, який має стати найвищим на півдні від Нью-Йорка. Продажі апартаментів стартували вже в березні цього року.

Як повідомляє MiamicondoInvestments.com, висота будівлі – майже 320 метрів. У ній буде 98 поверхів. А складатися буде з кубів, розташованих зі зміщенням по спіралі.

Проєкт отримав назву Waldorf Astoria Miami Hotel and Residences. На перших 16 поверхах розмістять готель, вище будуть розташовуватися кафе, ресторани, спа-салони, тренажерні зали з басейнами і конференц-зали. Потім будуть розташовуватися житлові апартаменти, а останні поверхи будуть відведені під пентхауси.

У ЖК будуть доступні для проживання однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні і чотирикімнатні апартаменти, вони повністю мебльовані. Вартість однокімнатних квартир буде починатися від мільйона доларів США, двокімнатних – від 1,8 млн доларів, трикімнатних – від 4,5 млн доларів і чотирикімнатних квартир – від 5 млн доларів. За очікуваннями продажі мають перевищити 1 мільярд доларів.

Проект був розроблений архітектурним бюро Sieger Suarez Architects у співпраці з архітектором Карлосом Оттом та студією PMG.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, В Нью-Йорку будується ще один спиралевидний хмарочос. Його відкриття запланували на 2022 рік.

Будівля стане штаб квартирою компанії Pfizer – одного з розробників вакцини від коронавірусу. Фармакологічний гігант займе тут 14 поверхів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

159

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом