У Майамі почали будувати хмарочос, в якому можна пережити карантин. Фото

У Майамі (Флорида, США) приступили до будівництва хмарочоса Legacy Tower, в якому буде все необхідне, щоб пережити карантин.

Як повідомляє GlobeNewswire, висота будівлі складе 182 метра, вона буде частиною комплексу Miami Worldcenter. У хмарочосі облаштують великий медичний центр на 10 поверхах та інші медустанови. Для проживання проєктом передбачені 310 житлових резиденцій і 219 готельних номерів.

Обслуговуючий персонал будівлі навчать сучасним технологіям зі знищення вірусів. Будівлю обладнають спеціальними вентиляційними системами і системами фільтрації води, що також має протидіяти поширенню хвороботворних організмів. При цьому всі меблі вкриють спеціальною антибактеріальною речовиною. Таким чином, цей будинок стане комфортним і максимально безпечним навіть під час карантину.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Інституті сучасної архітектури Каталонії (IAAC) розробили проєкт сучасного незвичайного будинку, який "ідеально підійде для життя на карантині".

Це дерев'яний будиночок, він буде розташовуватися у природному парку Серра-де-Кольсерола.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

132

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом