У Львові впав балкон на припарковану внизу машину

У Львові від балкона відколовся шматок та впав на припаркований під ним автомобіль, у результаті ніхто не постраждав.

Як пише "Твоє місто" , інцидент стався по вулиці Мирослава Скорика, 8. Варто зазначити, що у Львові зараз відбувається перевірка всіх балконів у місті, після того, як 13 серпня на вулиці Під Дубом, 2 обвалився балкон на четвертому поверсі, на якому у цей момент був власник квартири. Згодом чоловік помер від отриманих травм.

Інспектування балконів у Львові має завершити до 14 жовтня 2023 року. Після цього комісія складе відповідні акти з підсумками: скільки балконів у хорошому стані, скільки – в задовільному, а скільки потребують негайного ремонту. Станом на сьогодні комунальні служби перевірили 22 121 балкон, з яких 3 611 перебувають у незадовільному стані.

Крім того, до 15 жовтня у ЦНАПах міста власники квартир у будинках-пам'ятках культурної спадщини можуть подавати заявки на реставрацію балконів на умовах співфінансування.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, в історичній частині Львова багато будинків, які перебувають у жалюгідному стані та несуть загрозу для мешканців та гостей міста. Зокрема, на вулиці Друкарській частина фасаду впала тротуар.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

214

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом