У Лондоні продають неймовірно вузький таунхаус, завширшки у 4 метри. Фото

У Лондоні продають дуже вузький таунхаус, ширина якого не перевищує 4-х метрів. Розташовується будинок в районі Кенсінгтон на площі у 147 "квадратів".

Як повідомляє Daily Mail, бажаючі можуть придбати цю будівлю за 1,7 млн фунтів стерлінгів – близько 2,37 млн доларів. У будинку розташовуються три кімнати, кухня, обставлена сучасною технікою, вітальня з високими стелями, ванна з душовою. На задньому дворі є свій садок. Будівля має великі вікна, тому нестачі у природному освітленні тут немає. Крім того, приміщення будинку оформлені у світлих тонах з вставками у морському стилі, що візуально робить кімнати великими.

Цей будинок побудував у 1987 році британський рокер Генрі Харрісон з групи Mystery Jets, на той час він працював архітектором. Сьогодні житло належить літературному агенту Джейн Грегорі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в минулому році у Лондоні продавали будинок, ширина якого становить всього 1,8 метра. Згідно з даними сайту агентства нерухомості Winkworth, це найвужча будівля у британській столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

360

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом