У КМДА відзвітували, скільки квартир надали учасникам АТО

У 2019 за рахунок міського бюджету столиці отримали нові квартири 110 учасників АТО, які потребували поліпшення житлових умов.

Про це повідомив у вівторок, 14 липня, керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний, передає пресслужба міськадміністрації.

"Міська влада продовжує працювати над забезпеченням житлом учасників антитерористичної операції і членів сімей наших загиблих захисників. Багато з них потребує поліпшення житлових умов. І завдання міської влади – вирішувати цю проблему, адже це найменше, чим ми можемо віддячити за їх героїзм", – зазначив Загуменний.

За його словами, у 2019 році за рахунок бюджету Києва житло отримали 110 учасників бойових дій в зоні АТО.

Керівник апарату КМДА також нагадав, що за рішенням Київради від 9 жовтня 2014 року, з бюджету столиці встановлено низку пільг додатково до гарантованих державою пільг і гарантій для киян - учасників АТО і членів їх сімей. Крім того, місто активно використовує досвід ветеранів АТО у забезпеченні правопорядку і безпеки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Кабмін змінив порядок надання пільгових кредитів на придбання житла – 14,6 млн грн в рівних частинах спрямовані на пільгове кредитування переселенцям та учасників АТО/ООС.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

57

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом