У Києві завершили перший етап діджіталізаціі містобудівної документації

Департамент містобудування та архітектури Київської міськдержадміністрації перевів у електронний вигляд містобудівні умови і обмеження, видані з 2011 року по 1 липня 2020 року.

Про це розповів у понеділок, 31 серпня, заступник голови департаменту, начальник управління адмінпослуг Юрій Тацій у себе на сторінці у соцмережі.

За його словами, в рамках першого етапу діджіталізаціі було оброблено понад 3,6 тис. містобудівних умов і обмежень і 2,1 тис. будівельних паспортів.

Крім того, триває робота з інвентаризації та оцифрування архітектурно-планувальних завдань і проєктних документів з 2002 року.

"В даний час триває модернізація сайту містобудівного кадастру. Це і буде платформа, де ми розмістимо всі перекладені в електронний вигляд документи. Вони будуть у відкритому доступі, будь-який документ можна буде легко знайти", – підкреслив Тацій.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Фонд держмайна України (ФДМ) може відкласти запуск другого етапу створення Єдиної бази даних оцінки – модуля автоматичної довідки про вартість нерухомості до 1-го грудня.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом