У Києві викрили нову шахрайську схему з продажем квартир

Київська прокуратура розкрила шахрайську схему з продажем квартир, яку організував житель Вінниці.

Про це в четвер, 11 березня, повідомили в прес-службі правоохоронних органів.

Співробітники прокуратури з'ясували, що 43-річний вінничанин разом спільником налагодили схему продажу чужих квартир. Чоловік особливо не морочився, знімав подобово квартиру, потім виставляв її на продаж. Бажаючим придбати шахрай говорив, що житло належить йому, але через борги на комуналку зараз на неї наклали арешт.

За словами чоловіка, в ході виконавчого провадження квартира підлягає стягненню. Зважаючи на такі обставини він готовий продати її за півціни. Після цього спільник представлявся держвиконавцем, який нібито володів виробництвом щодо цієї квартири.

Таким чином шахраї продали квартиру на Героїв Сталінграда матері-одиначці за 430 тисяч гривень. Коли обман розкрився, слідчі встановили особу зловмисників. З'ясувалося також, що раніше вони вже притягувалися до відповідальності за махінації з нерухомістю.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі зловили двох шахраїв, які намагалися привласнити приміщення податкової, площею близько 2000 квадратних метрів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

59

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом