У Києві таки добудують бізнес-центр на Лук'янівці

У Києві почали добудовувати бізнес-центр Лук'янівський, який близько десяти років простояв у замороженому стані.

Як повідомляє "Хмарочос", будівля складається з трьох секцій, висота яких становить 4,7 і 17 поверхів. Загальна площа БЦ – 28 тисяч квадратних метрів. Будівництво почалося ще у 2005 році на замовлення компанії "Артем" і планували завершити його до 2009 року. Однак на етапі скління фасаду закінчилися кошти і будівництво довелося заморозити.

Нещодавно роботи знову почалися на даному об'єкті й у планах здати будівлю в листопаді 2020 року.

Як заявив головний архітектор Вадим Жежерін, за час вимушеного простою будівлі довелося допрацьовувати проєкт. Тепер БЦ буде складатися з двох секцій (на 7 і 17 поверхів), кожна з яких матиме свій окремий вихід. Підземний паркінг розрахований на 80 машиномісць, а також гостьовий наземний паркінг на 40 машиномісць.

Уже відомо, що тут буде розташовуватися банк, кілька ресторанів і поштове відділення. Вартість оренди починається від 416 гривень за квадратний метр.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, до кінця 2020 року до введення в експлуатацію готується 17 бізнес-центрів з сумарною орендною площею понад 178 000 кв.м.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

176

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом