У Києві обікрали квартиру судді після того, як та подала декларацію. Фото

У Києві обікрали квартиру судді Солом'янського районного суду Вікторії Жовноватюк. Пригода сталася вночі на вихідних.

Як уточнює "Судово-юридична газета", пригода сталася в ніч на 4 квітня між 2 і 6 годинами. У цій квартирі проживають мати та бабуся судді. У момент крадіжки в квартирі спала тільки бабуся і не чула злому. Сама суддя Жовноватюк хоч тут і прописана, але проживає за іншою адресою.

Вона повідомила, що пов'язує пограбування з поданою нещодавно декларацією про доходи. На думку судді, грабіжники вивчили податковий документ і вирішили, що можуть поживитися. Але в підсумку постраждало майно, яке належало її матері. За даними видання злодії вкрали гроші і коштовності, точна сума зниклого не уточнюється.

Згідно з відкритими джерелами, в офіційній декларації судді вказані чотири квартири в Києві, Київській області, Харкові та Кіровоградської області, будинок у Білогородці (біля столиці), 10 земельних ділянок, кілька об'єктів незавершеного будівництва, серед яких значиться будинок на 700 "квадратів".

Також сім'ї Жовноватюк належать п'ять авто, три з яких – Toyota LAND CRUISER.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, киянин став жертвою банди, члени якої викрали його і утримувала у полоні, намагаючись заволодіти квартирою. Його випадково знайшли під час обшуку в будинку одного з підозрюваних, який розташований в Миколаївській області. Чоловік вважався зниклим без вести з 2017 року.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

194

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом