У Києві масово прибирають МАФи, які не відповідають архітектурному типу. Фото

У Святошинському районі Києва біля станції метро Житомирська пройшли рейди по незаконно встановленим МАФам, які були згодом демонтовані.

Про це повідомили в пресслужбі районної держадміністрації.

Як підкреслюється в повідомленні, комунальники зносили навіть ті конструкції, власники яких хоч і мали підстави для роботи, але МАФи не відповідали затвердженому владою столиці архітектурному типу.

В РДА розповіли, що "такі архітектурні форми отримають новий архітип", який буде більш зручним та не створюватиме для жителів району дискомфорт.

У райадміністрації пообіцяли, що подібні рейди проходитимуть регулярно по всьому району.

Комплексна реконструкція таких майданчиків включає приведення малих архітектурних форм, які мають відповідні документи, до стану, що відповідає архітипу, затвердженому КМДА.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, всього за 4 дні співробітниками комунального підприємства "Київблагоустрій" в столиці було демонтовано 116 самовільно встановлених тимчасових споруд.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом