У Києві інвестори недобудов Войцеховського перекрили Броварський проспект. Фото

У Києві інвестори ЖК ДЕМЇЇВСЬКОГО КВАРТАЛУ у середу, 8 липня, перекрили Броварський проспект біля станції метро Гідропарк, вимагаючи вирішити питання з проблемними будинками, будівництво яких було заморожено.

Як повідомляють НЕРУХОМІ, мітингувальники перекрили проїжджу частину в місці звуження дороги, в результаті на проспекті виник величезний затор – в цей час якраз багато киян поспішали на роботу. В руках учасники акції протесту тримають плакати "Вимагаємо державний аудит будинків Войцеховського", "Деміївський квартал, вимагаємо добудувати" та інші.

Відзначимо, що йдеться про скандального забудовника Анатолія Войцеховського.

На місце події прибула патрульна поліція, яка швидше за все складала протоколи на учасників протесту, оскільки вони перекрили дорогу у недозволеному місці. Правоохоронцям вдавалося ненадовго розтягнути мітингувальників, таким чином звільняючи проспект, щоб дати можливість проїхати автомобілям.

Відзначимо, що доведені до відчаю інвестори ЖК вже раніше також виходили на акції протесту. Так, торік у вересні у Києві жителі ДЕМІЇВСЬКОГО КВАРТАЛУ перекрили рух на проспекті Науки.

У проблемних будинках відключили комунікації через те, що забудовник не виконав для цього необхідних процедур, при цьому людей в квартири заселили, а сконтактувати з кимось з боку забудовника неможливо.

Як відомо, Войцеховського затримали 15 липня 2016 року. Генпрокуратура у 2015-2016 роках з метою об'єктивності розслідування об'єднала всі 46 виробництв по діяльності Войцеховського.

У серпні того ж року повідомлялося, що після виходу під заставу у 14 млн грн Войцеховський втік до Росії, залишивши як мінімум 40 незаконних недобудов.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом