У Херсоні впав флагшток і розчавив авто чиновника. Фото

У Херсоні звалився найбільший флагшток в області, встановлений до дня 30-річчя Незалежності, при цьому роздавав авто чиновника, який відповідав за будівельні підряди.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 70-метровий флагтшток з тризубом почали монтувати в Херсоні на набережній у парку Слави біля обласної бібліотеки. Однак, щось пішло не так і конструкція впала на автомобіль Lexus, який за даними видання належить директору Департаменту розвитку територій Херсонської облради, що відповідає за всі будівельні підряди і переговори з підрядниками Віталію Короваєву.

Зазначається, що чиновник дивом не загинув в цьому інциденті, за лічені секунди встиг вискочити з машини. Ймовірно, він відповідав за установку прапора і за пошук інвесторів. Заступник голови Херсонської ОДА Едуард Науменко повідомив, що обірвався строп. Він підкреслив, що кошти з бюджетів на флагшток не виділялися.

За деякими даними, ідея встановити до свята високі флагштоки в кожній з областей з'явилася в Офісі президента. На це планували витратити більше 170 млн гривень з державного та місцевих бюджетів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві через проблеми з парковками евакуювали авто заступниці голови комітету з містобудування Олени Шуляк. Так, народна обраниця не змогла знайти свою машину, яку припаркувала біля будівлі Мінрегіону на вулиці Великій Житомирській, 9. Як вона потім дізналася, автомобіль відвезли на штрафмайданчик.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

87

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом