У Харкові перекинувся будівельний кран, є постраждалі. Фото

У Харкові в неділю, 20 вересня, перекинувся будівельний кран. У кабіні в цей час перебував працівник. До місця події виїхали рятувальники, які і витягли потерпілого кранівника, повідомили в пресслужбі ДСНС.

"20 вересня о 9:56 на номер 101 надійшло повідомлення про те, що на вул. Велико-Бурлуцькій, 14 на території ТОВ "Укрвентсистеми", Індустріального району перекинувся кран в кабіні, якого перебував чоловік, він був затиснутий між конструкціями кабіни. На місце події прибули співробітники ДСНС на аварійно рятувальному автомобілі та автокран. За допомогою гідравлічного обладнання під наглядом лікарів деблокували кранівника", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що потерпілого доставили в 4-ї міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Повідомляється, що всі обставини даного випадку з'ясовують працівники Нацполіціі.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в Києві під час будівництва метро на Виноградар упав автокран. Інцидент стався в четвер, 9 липня, у другій половині дня.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

83

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом