У Харківській області будівництво житла впало на 13%

У Харківській області у січні-червні загальне будівництво скоротилося на 11%, при цьому будівництво житлових будинків – на 13%

Про це повідомили в ГУ статистики у Харківській області.

Згідно з наведеними даними, підприємства Харківської області протягом шести місяців виконали будівельних робіт на 5,7 млрд грн, що на 11% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

При цьому будівництво житлових будинків знизилося на 13,3%, нежитлових – на 1,7%, інженерних споруд – на 12,3%.

Нове будівництво склало 67% від загального обсягу, ремонт (капітальний і поточний) – 20,2%, реконструкція і технічне переоснащення – 12,8%.

Раніше НЕРУХОМІ повідомляли, що в Україні за місяць будівельна галузь зменшилася на 1,2%, при цьому індекс будівельної продукції за II квартал 2020 року порівняно з минулим роком склав 94,5%.

Найбільше зросли показники будівельної продукції в порівнянні з січнем-червнем 2019 року у Чернігівській (139,4%), Київській (122,6%) та Одеській (111%) областях.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

73

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом