У Гонконзі на місці старого аеропорту побудують величезний хмарочос. Фото

Багатофункціональний хмарочос зведуть на місці старого аеропорту в Гонконзі. Площа будівлі складе 170 тисяч квадратних метрів.

Як повідомляє Archdaily, будинок буде зливатися зі спорудами аеропорту, які збереглися. Міжнародний аеропорт працював з 1925 по 1998 рік. Згодом новий аеропорт побудували в 30 кілометрах, в західній частині міста.

Відзначається, що хмарочос матиме вдале розташування: поруч є станція метро, а для мешканців відкриється вид на річку.

Всередині будівлі також будуть створені великі торгові площі і зали, а в центрі будівлі є великий атріум площею майже 66 тисяч квадратних метрів. На даху буде великий сад, а сама будівля добре з'єднує приміщення з площею, що розташована поруч і набережною.

За будівництво будинку взялося архітектурне бюро Snøhetta.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, архітектори студії Zaha Hadid Architects-2 хочуть побудувати в Гонконзі екологічний хмарочос, який буде відрізнятися від всіх зведених в місті будівель. У новому проєкті Murray Road, будівництво якого вже почалося, буде розташовуватися діловий центр.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

91

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом