Скандальний особняк сім'ї Форд виставили на продаж за 58 млн

Особняк родини Форд, який знаходиться у курортному Палм-Біч на березі озера (штат Флорида), виставили на продаж, призначивши ціну у $58 млн.

Як повідомляє Ford Authority, це великий двоповерховий будинок, в якому є сім спалень, тренажерний зал, бібліотека та гараж на чотири машини. Кетлін ДюРосс, вдова внука засновника автомобільного гіганта Генрі Форда II, померла в травні цього року, але спадкоємці вирішили продати маєток тільки нещодавно. Земельні ділянки для будівництва цього будинку вона почала скуповувати ще у 1990 році, відразу після смерті чоловіка. Саме будівництво будинку було закінчено в 2002 році.

Зараз нерухомість належить Френку Шопену - другу та довіреній особі Форда. Він також став опікуном Кетлін, після погіршення її здоров'я.

Дочки Кетлін - Кімберлі ДюРосс і Дебора ДюРосс Гіборд - подали позов, звинувачуючи Шопена, що він став причиною поганих їх відносин із матір'ю. У відповідь він заявив, що спадкоємиць хвилювали тільки гроші.

В кінцевому підсумку суддя виніс рішення на користь Шопена.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом