У Британії продають ядерний бункер із розкішними квартирами всередині. Фото

У британському селі Містлі (графство Ессекс) виставили на продаж ядерний бункер, внутрішні приміщення якого переобладнали у три квартири класу преміум.

Бункер із квартирами продають у Британії
thesun.co.uk

Як повідомляє The Sun, сховище було збудовано 1951 року під час холодної війни. Передбачалося, що у ньому, у разі нападу, мають сховатися представники уряду. Також воно має бути вузлом зв'язку. Товщина стінок бункера – 600 мм. Але в результаті будівлю так і не використовували за призначенням. Згодом вирішили облаштувати тут житло.

Бункер із квартирами продають у Британії
thesun.co.uk
Бункер із квартирами продають у Британії
thesun.co.uk

Так, тут з'явилися три розкішні квартири – одна на чотири кімнати та дві трикімнатні. Дизайнери залишили в середині приміщень оригінальні важкі двері та провели дорогий ремонт: у ванних кімнатах зробили облицювання італійським мармуром, на кухнях встановили гранітні стільниці, а підлога у всіх кімнатах з підігрівом. Для кожної квартири передбачено паркомісце та свою ділянку у дворі.

Бункер із квартирами продають у Британії
thesun.co.uk

Раніше квартири намагалися продати окремо від 550 тисяч фунтів стерлінгів, але тепер було ухвалено рішення продати весь бункер на аукціоні. Стартова ціна 1,4 мільйонів фунтів стерлінгів, власники хочуть отримати в результаті за нього не менше 1,9 млн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на початку року у Великій Британії виставили на продаж підземний ядерний бункер Хоуп Коув, в якому знаходяться 56 спальних кімнат. Двоповерховий притулок було збудовано ще ув 1941 році, тут розміщувалася станція радіолокації, яка використовувалася у Другій світовій війні.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук