Тиждень знижок в ЖК Нова Англія

З 23 до 27 листопада включно на придбання житла в комплексі Нова Англія діє акція: "Тиждень знижок на обрані квартири для обраних людей".

Знижки 12% на обрані квартири діятимуть лише 5 днів. Ось з якою вигодою ви зможете придбати квартири в ЖК Нова Англія:

  • 1-к квартира: знижка 155 000грн;

  • 2-к квартира: знижка 230 000грн;

  • 3-к квартира: знижка 350 000грн.

Кількість квартир обмежена.

За консультацією та резервом звертайтесь до відділу продажу.

Нагадаємо, ЖК комфорт-класу Нова Англія (забудовник Royal House) розташований в Голосіївському районі Києва в 10 хв пішки від метро Васильківська. Комплекс складається з 14 будинків, з яких 6 вже введено в експлуатацію та ще 4 будинки в активній фазі будівництва.

Також на закритій території комплексу знаходиться дитячий садок та школа, вже функціонує розвинена внутрішня інфраструктура: дитячі та спортивні майданчики, зони для вигулу собак, барбекю зона, магазини, кафе, салони тощо. Вся територія під охороною. Передбачено гостьовий наземний та стилобатний підземний паркінг з ліфтовим сполученням до будинків.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом