Суд повернув поліції Києва приміщення, які відібрали шахраї

У Києві суд повернув приміщення, які знаходилися в користуванні Дарницького управління поліції, і якими хотіли заволодіти шахраї.

Про це повідомили в пресслужбі столичної прокуратури.

Як з'ясувало слідство, зловмисники підробили свідоцтво про право власності. Таким чином до них перейшло комунальне майно, що перебувало у користуванні Дарницького управління поліції для розміщення кімнати дільничних інспекторів. Площа вказаних приміщень – близько 90 квадратних метрів, їх вартість понад 3 млн гривень.

"З метою відновлення порушених прав територіальної громади окружною прокуратурою заявлено позовну заяву про визнання недійсними правочинів та скасування державної реєстрації прав власності на указане майно", - йдеться в повідомленні правоохоронних органів.

В результаті Дарницький районний суд повністю задовольнив вимоги прокуратури.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі 20 жовтня зловили двох шахраїв, які намагалися заволодіти приміщенням податкової, площею близько 2000 квадратних метрів. Зловмисників затримали під час спроби передати нотаріусу підроблені документи, які нібито засвідчували право власності на будівлю у центрі міста.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

147

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом