Стрілянина на будмайданчику в Києві: копи вже затримали молодиків

У четвер, 25 лютого, група молодиків заїхала на один з будівельних майданчиків, які розташовуються на вулиці Ямській у Голосіївському районі Києва та почали там стріляти.

Про це повідомили в пресслужба Нацполіціі.

Як розповіли правоохоронці, молоді люди, заїхавши на будівництво, почали стріляти зі зброї вгору. Після цього вони швидко зникли. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Проте, поліція почала спецоперацію, в ході якої затримали два автомобілі стрільців: один у Києві, другий за межами столиці. Зараз правоохоронці проводять процесуальні дії, щоб встановити причетність затриманих до події.

Стрілянина сталася на одній зі столичних будівельних майданчиків
pixabay.com

Слідчі Голосіївського району відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Санкції статті передбачають покарання до 7 років позбавлення волі. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Правоохоронні органи не стали уточнювати, на якому саме будівництві сталася стрілянина. Згідно з даними бази НЕРУХОМІ, біля вулиці Ямської будуються кілька комплексів: це ЖК вул. Казимира Малевича, 44, 46, ЖК вул. Казимира Малевича, 32 і Клубний будинок Малевича, 48.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук