Столичну мерію попросили заборонити склити балкони

У мерію Києва звернулися з ініціативою заборонити склити балкони, а також встановлювати кондиціонери на фасадах історичних будівель.

Відповідна петиція була зареєстрована на сайті Київради.

"Пропоную заборонити засклення балконів і установку кондиціонерів в історичних будівлях, адже вони спотворюють і руйнують фасади будівель. Історична забудова Києва – це скарб, подібного якому немає ніде у світі, і не можна знищувати цей скарб балконами і кондиціонерами", - написав автор петиції Іван Тирков.

Підкреслимо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона має набрати 10 000 голосів за 90 днів. Поки під нею підписалися 47 осіб.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Україні в цьому році вийде документальний короткометражний фільм про всілякі балкони, які створюють українці і виділяються на загальному тлі і архітектурі будівлі. Трейлер фільму Enter Through The Balcony Романа Блажаєва випустила кінокомпанія Minimal Movie.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

76

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом