Столичного чиновника звинуватили у розтраті коштів на ремонті укриттів

Начальник Управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської РДА звинувачується у розтраті бюджетних коштів під час капітального ремонту бомбосховищ у Києві. Про це повідомили на сайті Київської міської прокуратури.

Слідство встановило, що Управління будівництва Святошинської РДА уклало договір на капремонт укриттів у Києві із приватною компанією. Після виконаних будівельних робіт, чиновник, знаючи про завищення обсягів та вартості та про те, що вартість виконаних робіт не відповідає вимогам нормативно-правових актів, все одно підписав акти приймання.

Слідство з експертами зафіксувало невиконання та неякісне виконання робіт, використання пожежонебезпечних матеріалів та завищення вартості. Сума збитків становить понад 684 тисячі грн.

Згідно із сайтом Святошинської РДА, начальником Управління будівництва працює Андрій Кучерявий.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, в Україні у 2023 році було затверджено проект нових державних будівельних норм щодо проектування та будівництва захисних споруд, а також реконструкції існуючих.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

1.7т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом