Спростування інформації

30 листопада 2020 року на ресурсі НЕРУХОМІ був опублікований огляд виданих Держархбудінспекцією документів в період з 23 по 27 листопада щодо житлових комплексів (СС3). Зокрема, в публікації помилково повідомлялося про те, що ДАБІ відмовила в введенні в експлуатацію VІІ черги ЖК Нова Англія від Royal House, тоді як інспекція відмовила забудовнику в дозволі на будівництво даної черги.

Після публікації матеріалу до редакції НЕРУХОМІ звернулися представники забудовника Royal House та повідомили про невірно наведену в ньому інформацію. Будинки VІІ черги ЖК Нова Англія ще не заявлені в продаж і не побудовані. Також представники забудовника зазначили, що перераховані в огляді недоліки, які слугували підставою для відмови ДАБІ у видачі дозволу на будівництво VІІ черги ЖК Нова Англія, на даний момент усунені. Забудовник очікує отримання дозвільного документа найближчим часом. Зараз будуються і в продажу будинку з усіма дозвільними документами IV і V черг, а 6 будинків I та II черг успішно введені в експлуатацію і вже заселені.

Ми оперативно внесли зміни в огляд.

Приносимо вибачення Royal House та нашим читачам за ненавмисну дезінформацію. Редакція ресурсу НЕРУХОМІ не хотіла завдати шкоди діловій репутації девелопера.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

91

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом