Скандальне будівництво ресторану на скелі в Аркадії наполегливо намагаються узаконити

В Одесі замовник будівництва компанія "Олд Порт Ллойд" вже двічі спробувала зареєструвати початок виконання будівельних робіт на схилі в Аркадії, де нещодавно стався обвал скелі.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, незважаючи на відсутність будь-яких дозволів, будівельні роботи на ділянці стартували ще в середині січня. Що характерно, зараз роботи ведуться під виглядом "реконструкції нежитлового приміщення без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаменту". І навіть не дивлячись на це, будівництво вилізло на схили до берега, таким чином сталося банальне самозахоплення землі.

Незаконне будівництво в Аркадії
Думська

Стало відомо, що на цьому місці знаходиться ресторан "Крим", який належить Михайлу Серебріну, Дмитру Ковбасюку та Дмитру Казавчинському.

Компанія "Олд Порт Ллойд" належить родині начальниці Міграційної служби в Одеській області Олені Погребняк. Варто зазначити, що її донька Ольга Росєєва і ресторатор Дмитро Ковбасюк разом володіють рестораном "Море гриля".

Незважаючи на те, що поки офіційно заявка на забудову знаходиться у статусі розгляду в ДАБК, в комісії запевнили, що знову нададуть по ній відмову.

За словами начальника міського ДАБК Олександра Авдєєва, земельна ділянка в користування або оренду компанії не надавався. Також, він підкреслив, фірма не отримувала містобудівні умови і обмеження на його забудову.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, недавно в одеській Аркадії стався обвал скелі через незаконні будівельних робіт і погіршення погодних умов. Тепер влада міста буде вести переговори з будівельною компанією, щоб вони провели роботи з берегоукріплення та усунули наслідки обвалу за свій рахунок.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук