Скандал з вирубкою дерев у центрі Києва: що роблять під виглядом благоустрою. Фото, відео

У Києві вибухнув черговий скандал, пов'язаний з вирубкою дерев. В рамках реконструкції площі біля станції метро "Арсенальна" зрізали 11 дерев.

Про кричущий випадок заявив киянин Юрій Хорунжий, ставши свідком події.

Так, за його словами, тут зрізали 11 дерев. На місце події викликали співробітників поліції. Працівники показали правоохоронцям документи, що дозволяють вирубку дерев.

"Потрапив на територію "реконструкції" на Арсенальній площі. Зрубали 11 дерев. Здавалося мені, що реконструкція, це коли стає гарніше, а не навпаки", - написав активіст.

Відзначимо, що згідно з розпорядженням КМДА №1055 тут планується провести реконструкцію та облаштувати територію для "більш комфортних умов".

Як уточнюється на сайті КМДА, тут планують "створити привабливу для туристів пішохідну і рекреаційну зону, сформувати об'ємно-просторовий ансамбль, в перспективі облаштувати фонтан".

Втім, в розпорядженні КМДА ні слова не йдеться про вирубку дерев на Арсенальній. Однак працівники не могли за своєю ініціативою зрізати дерева. Як повідомлялося вище, вони показали дозвільні документи співробітникам поліції. Щоб з'ясувати, хто їм їх дав і на якій підставі, НЕРУХОМІ офіційно звернулися до Департаменту міського благоустрою виконавчого органу столичної міськради. Чиновники поки не відповіли на запит. Наш ресурс продовжує стежити за ситуацією і інформувати про те, що відбувається.

Як повідомлялося недавно, під час будівництва нового ресторану швидкого харчування МакДональдс в Одесі в районі автовокзалу робочі закатали в бетон живе дерево.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

112

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом