Забудовник ODG Development збільшує потужності будівництва

Команда Нерухомі 07.02.2022 15:51 PR матеріал

2 хв

На об'єктах забудовника ЖК Orange Park та клубної резиденції O'Club цього року працюватиме рекордна кількість робітників та підрядників, а автопарк компанії поповниться сучасною технікою.

Про це розповіла комерційна директорка ODG Development Леся Глущенко, повідомили у пресслужбі девелопера.

За її словами, ці фактори дозволять утримувати необхідний темп будівництва для забезпечення сучасних потреб ринку житла.

"Безумовно, якість будівництва та дотримання термінів введення в експлуатацію є одними з головних моментів наших майбутніх резидентів. І компанія ODG Development завжди дотримується взятих на себе зобов'язань. Незабаром ми вводимо в експлуатацію ще три секції ЖК Orange Park – енергоефективні будинки повністю готові до заселення: під’єднано безпосередньо в кожну квартиру газ, забезпечується звукоізоляція підлоги, у під'їздах встановлені фільтри води. Якість та швидкість – це запорука нашого проєкту, цими кредо ми керуємось", – наголосила Глущенко.

Представники девелопера зазначили, що попри складну економічну ситуацію в країні, на ринку нерухомості, як і раніше, спостерігається високий попит на житло. Ймовірно, цьому могла сприяти стала стабільна активність будівництва, значний досвід компанії та привабливі пропозиції для майбутніх мешканців. А ефективне керування активами гарантує стабільність фінансування будівництва.

"Поточна ціна за квадратний метр має тенденцію до постійного зростання як шляхом природного циклу будівельної готовності, так і внаслідок зростання собівартості будівництва. Якщо на початку 2020 року вартість квадратного метра "на котловані" була близько 18 000 грн/м2, то на початку 2022 року – вже 25 000 грн/м2, майже на 40% за 2 роки зросла ціна. Тобто, 20% на рік. І ця тенденція повторюватиметься", – зазначила комерційна директорка ODG Development.

Вона вважає, що чим раніше купити нерухомість, тим доступнішим буде її придбання. Крім того, за словами Глущенко, зараз можна придбати житло зі зручними варіантами розстрочки, тому кожен може обрати найкомфортніший варіант. А за ходом робіт на будівництві можна спостерігати у режимі онлайн.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

122

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом