За програмою "єОселя" ще 154 українських родини придбали власне житло

1 хв

За минулий тиждень за державною програмою доступного іпотечного кредитування "єОселя" 154 родини отримали кредити. Загальна сума виплат сягнула майже 260 млн гривень, повідомила пресслужба "Укрфінжитла".

Банки-партнери видали кредитів на більш ніж 255 мільйонів гривень за державною програмою доступного іпотечного кредитування. Найбільше іпотечних кредитів видано у Київській області – 48, у місті Київ – 31, у Львівській області 14 тощо.

Від початку запуску програмою скористалися 11 887 родини. Водночас за весь час видали кредити на понад 18,9 млрд гривень. За минулий тиждень житло отримали:

65 родини військовослужбовців за контрактом та силовиків;

  • 50 українців без власного житла;
  • 8 ветеранів;
  • 13 педагогів;
  • 9 медиків;
  • 4 науковців;
  • 5 внутрішньо переміщених осіб.

Водночас 55 родин обрали житло "першого продажу", в тому числі 17 квартир в будинках, що тільки зводяться. "єОселю" реалізує Міністерство економіки разом з Мінцифрою та ПрАТ "Укрфінжитло".

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, два тижні тому за програмою "єОселя" 137 сімей отримали кредити. Загальна сума виплат складала 243 млн гривень. Найбільше іпотечних кредитів видали у Київській області, місті Київ, Львівській, Одеській та Вінницькій областях.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

742

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом