Відновлено роботу будівельного держреєстру у низці регіонів

Відновлено роботу Єдиної держелектронної системи у сфері будівництва на території низки областей.

Про це повідомили у пресслужбі Мінрегіону.

Так, замовникам відкрили доступ до особистого кабінету та електронних документів, і тепер вони можуть створити, оформити, внести чи подати інформацію (відомості). Як уточнили, у Міністерстві роботу е-системи було відновлено на Київщині, Сумщині та Черніговщині, а також у Києві, Запоріжжі та Харкові.

"Тепер замовники будівництва на цих територіях можуть отримати необхідні послуги у сфері будівництва – отримання містобудівних умов та обмежень, отримання права на виконання підготовчих та будівельних робіт, прийняття об'єктів в експлуатацію тощо", - наголосили у відомстві.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 17 березня стало відомо, що Мінрегіон та Мінцифри відновили роботу е-системи у сфері будівництва. Тоді йшлося про Вінницьку, Волинську, Дніпропетровську, Закарпатську, Івано-Франківську, Кіровоградську, Львівську, Одеську, Полтавську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську, Чернівецьку та Житомирську області. За словами голови ДІАМ Семена Кривоноса, поновлення роботи держреєстру пов'язане з дорученням президента щодо відновлення економіки.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

113

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом