У Вельсі виставили на аукціон будинок з початковою ставкою нуль фунтів

Анна Завірюха 14:36, 26.09.2024

У Вельсі на аукціон виставили двоповерховий будинок з початковою ставкою в нуль фунтів. Житло розташоване у селі Нью-Тредегар, зі зручним доступом до шосе, повідомило видання The Sun.

Споруду продають так дешево, оскільки її необхідно повністю реконструювати після пожежі. Попри це, на думку акціонерів, ціна в нуль фунтів стерлінгів привабить багато учасників торгів. Усередині є багато місця, що дає можливість навіть перепланувати житло на квартири.

У будинку є вісім кімнат. А на задньому дворі є зелений сад, який виходить у провулок. Це майно розміщене в списку з нульовим резервом, і може в кінцевому підсумку бути проданим на аукціоні всього за кілька сотень фунтів стерлінгів залежно від зацікавленості та бажання забудовника прийняти цей виклик.

Торги почнуться о 12:00 дня 1 жовтня, а завершаться о 17:00 у четвер, 3 жовтня.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, в Італії у місті Самбука-ді-Сицилія на аукціон виставили декілька покинутих будинків всього за три долари. Оселі розташовані за пів години від узбережжя острова Сицилія. Споруди продають на аукціоні за таку низьку ціну через те, що вони повністю потребують відновлення зсередини та реконструкції.

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук