В Італії покинуті будинки продають за 3 долари

1 хв

В Італії у місті Самбука-ді-Сицилія на аукціон виставили декілька покинутих будинків всього за три долари. Оселі розташовані за півгодини від узбережжя острова Сицилія, повідомило видання The Sun.

Будинки продають на аукціоні за таку низьку ціну через те, що вони повністю потребують відновлення зсередини та реконструкції.

"Іноземці з'їжджаються сюди, щоб купити наші будинки, — це справжній хіт. У найближчі роки, ймовірно, буде укладено ще більше подібних угод", — зазначив мер Джузеппе Качіоппо.

За його словами, туристи, які поїдуть на відпочинок в Італію цього літа, можуть оглянути ці об’єкти нерухомості та придбати їх. Схожі аукціони проводились в Італії у 2019-му та 2021 роках. Вже продали 250 будинків, які належали громаді. За словами Качіоппо, це рішення пожвавило сектор приватної нерухомості.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у 2022 році влада італійського міста Таранто, що розташоване на півдні Італії, продавала занедбані будинки за ціною в один євро. Згідно з умовами, ті, хто купує ці будинки, відповідають за їх повну реконструкцію відповідно до норм екологічності та енергозбереження.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

1.4т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом