У США вирішили об'єднати ринки криптовалют та нерухомості

Американська торгова платформа комерційної нерухомості MyEListing оголосила про інтеграцію з криптобіржею Coinbase для створення першого у світі майданчика, що займається продажем житла та торгових площ як за фіатні гроші, так і за біткоїни.

Як повідомляє bitcoinmagazine.com, за словами генерального директора MyEListing Калеба Ріхтера, нова програма сприятиме інноваціям у сфері криптовалют та нерухомості, вона спростить ринок житла, зробить його більш доступним та прибутковим. Тепер агенти можуть розміщувати на платформі оголошення з комерційної та житлової нерухомості в США для продажу за криптовалюту або готівку, і будь-яка людина в усьому світі зможе придбати її протягом одного робочого дня через програму ASAP. Час транзакцій також буде майже в 50 разів швидшим, ніж у середньому за поточними показниками.

За задумом розробників, торговий майданчик спочатку запускається лише для об'єктів нерухомості в Техасі. Вона розпочала роботу з 20 квітня 2023 року, а вже у червні планується розширити її на інші окремі штати. Список об'єктів нерухомості, доступних для покупки за біткоїни, доступний на сайті MyEListing.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, американська будівельна компанія E11EVEN Hotel and Residences, яка спеціалізується на зведенні елітного житла в Майамі, дозволила вносити депозити за нерухомість у цифрових валютах. У світі все більше випадків продажу нерухомості за криптовалюту. Наприклад, французький діджей Девід Гетта виставив на продаж апартаменти в Майамі-Біч за $14 млн, розрахуватися можна в Bitcoin чи Ethereum.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом