У Гонконгу знову побили рекорд, продавши найдорожчу квартиру в Азії

У Гонконгу продали квартиру за $82,2 млн., таким чином вона стала найдорожчою в Азії.

Згідно з повідомленням BusinessToday, це житло знаходиться в районі з елітною нерухомістю The Peak. Її площа – близько 442 "квадратів". Разом із квартирою новий власник придбав ще три паркомісця у паркінгу. Про це житло відомо небагато, за даними Bloomberg , вона розташовується в Mount Nicholson, одному з найзнаковіших висококласних проєктів міста.

Зазначимо, що ринок елітної житлової нерухомості Гонконгу – вже один із найдорожчих у світі. При цьому він продовжує зростати. За оцінками Colliers, ціни на елітні будинки зростуть ще на 3% до кінця року, чому сприятиме високий попит як з боку материкового Китаю, так і багатих місцевих жителів.

Угода по квартирі, здійснена днями, побила за вартістю попередню, яку уклали на початку цього року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, п'ятикімнатну квартиру, класу люкс, яка розташовується в елітному районі Гонконгу Мід-Левелс, на вулиці 21 Borrett Road, у лютому 2021 року продали за $59 млн. Площа цієї квартири трохи менша і досягала 319 "квадратів". На той час сума операції побила рекорд, поставлений у 2017 році.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом