У DIM розробили страховий продукт у разі вторгнення

Команда Нерухомі 22.02.2022 16:17 PR матеріал

1 хв

Група компаній DIM представила новий продукт "DIM Страхування", розроблений спільно зі страховою компанією "Інноваційний страховий капітал"

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

Девелопер уточнив, що цей продукт є частиною DIM Finance, до нього увійдуть кілька програм. Перша з них – "Страхування інвестицій" – вже почала діяти. Кожен, хто придбає нерухомість у забудовника, отримує страховий поліс добровільного страхування за кошт компанії. При цьому перелік страхових випадків актуальний і досить широкий: включає оголошення стану війни в країні, скоєних у межах будівництва терактів, визнання страхувальника банкрутом, визнання банкрутом установи банку-власника рахунку страхувальника.

За словами директорки з продажу групи компаній DIM Анастасії Беленко, тригером для створення "DIM Страхування" стала ситуація з можливим вторгненням в Україну, що вилилося у занепокоєння клієнтів та їх побоювання в інвестуванні у нерухомість.

"Розуміючи, що інвестиції потребують сприятливого мікроклімату, ми вирішили запустити страховий продукт для захисту капіталовкладень наших клієнтів", - додала вона.

Новий продукт сьогодні немає аналогів на ринку нерухомості, він покращить інвестиційні настрої в Україні, вважає представниця забудовника.

Своєю чергою в.о. голови правління ПрАТ "ІНСК" Юлія Носова зазначила, що обов'язки захисту клієнтів є першочерговими та стратегічно важливими.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

92

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом