Маркетологи DIM у рейтингу найкращих за версією Best Marketing Teams 2021

Команда Нерухомі 17.12.2021 14:26 PR матеріал

1 хв

Команду маркетологів групи компаній DIM відзначили нагородою Effie Awards Ukraine 2021 у категорії В2В (будівництва, промисловості та енергетики). Найкращих серед маркетингових команд країни цього року оголосили Всеукраїнська рекламна коаліція та дослідницька компанія Factum Group Ukraine.

За словами маркетинг директорки групи компаній DIM Ірини Міхальової, 2021 був багатий на виклики, коли кожна компанія змушена була адаптуватися до різних ситуацій, трансформуючи взаємодію для ефективної комунікації з клієнтом. Маркетологи DIM змогли створити якісний фото та відеоконтент, який допоміг виділитися. Минулого літа команда забудовника запустила нову іміджеву стратегію – "Живи більше".

"У своїй роботі ми застосували маркетинг за принципом 360 градусів і не помилилися", -

розповіла Михальова, додавши, що у новому році очікує не менш цікава та амбітна маркетинг-стратегія.

Як зазначається, Best Marketing Teams проводиться щороку, починаючи з 2013 року. Тут використовується методологія, яку розробили Factum Group Ukraine та Всеукраїнською рекламною коаліцією. Реалізація здійснюється за підтримки Індустріального Телевізійного Комітету та дослідницької компанії Kantar Ukraine.

Під час складання рейтингу беруться до уваги бали рекламодавців у поточному році за результатами Effie Awards Ukraine та Ukrainian Creative Awards, медійні бюджети, результати опитування рекламодавців за кількістю іміджевих та промокампаній. Лідерів оголошують під час церемонії нагородження Effie Awards Ukraine.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

57

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом